De kans hebben om naar het restaurant te gaan zonder zich erom te bekommeren, we dromen er alles over!
Omdat we willen dat je ontdek van restaurants dat je zou misschien nooit hebben gelopen door de deuren, keukens met onbekende smaken of gewoon maak je een onvergetelijke avond, wij zelf naar onze portemonnee grijpen om jou dit alles te bieden, dit gewoon door het winnen van een wedstrijd, hoe leuk is dat! Het is het juiste plan om naar het restaurant te gaan! Het is een echt goede zaak om naar het restaurant te gaan!

Hoe werkt het?

Menu's op het spel

We geven van 1 tot 4 menu’s weg per restaurant die heeft deelgenomen aan de wedstrijd! Elke winnaar krijgt de kans om een menu te winnen.

Uw account aanmaken

Ga naar de pagina van het restaurant dat je in de lijst van aangesloten restaurants wil, en maken van jouw account, zodat jouw deelname aan de competitie in aanmerking wordt genomen.

Verdubbel jij kansen dank aan uw vrienden

Verdubbel uw kansen om de winnaar te zijn door het uitnodigen van jouw vrienden via sociale netwerken of per a-mail, en door het downloaden van onze leuke app voor smartphones.

Join us op sociale netwerken

Volg ons op Facebook, Twitter et Instagram, et Kijk voor onze spel #Wedstrijd om nog meer kansen te hebben om een menu te winen !

De gelukkige winnaars zullen worden aangemeld via e-mail zodra de loting plaats aan het einde van de wedstrijd.

Alle restaurants deelneming

Verordening van de wedstrijd

De wedstrijd wordt door TTR georganiseerd, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in 5640 Mettet, Rue de Mettet 12.

1

JDC Resto SRL behoudt zich het recht te wijzigen, uitstellen, stoppen of annuleren van de wedstrijd (of een deel ervan), als de omstandigheden dat vereisen. Deelnemende restaurants, of gebruikers die deelnemen aan de wedstrijd kan niet Vind Je Resto verantwoordelijk houden.

2

Wedstrijdreglement kan niet onderworpen zijn aan een verzoek of klacht. Geen correspondentie (brief, e-mail en / of telefonische communicatie) moeten worden uitgewisseld over de regelgeving, de organisatie of de resultaten van de wedstrijd. Alle communicatie of aanvullende publicaties over de wedstrijd zal worden beschouwd als een punt van deze verordening. Vind Je Resto beslissingen zijn definitief en kan niet worden ondervraagd.

3

Iedere natuurlijke persoon die inwoner is op Belgisch grondgebied en zijn ouder dan 18 jaar kan deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van leden van het personeel van Vind Je Resto en bedrijven (inclusief personeel en medewerkers) die betrokken zijn in de competitie, en met uitzondering van de gezinsleden die op hetzelfde adres van de uitgesloten categorieën wonen. Identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) kan worden aangevraagd voor validatie.

4

De bijzondere voorwaarden voor deelneming worden blootgesteld op de pagina gewijd aan de wedstrijd van een bepaald restaurant. Deze bijzondere voorwaarden vullen deze verordening. In het geval van een conflict, bijzondere voorwaarden gelden.

5

De aanwijzing van de winnaar(s) is toegewezen door loting bepaald willekeurig van de lijst van deelnemers aan de wedstrijd. Het kan niet ook anders, behalve voor de #RestoChallenge waar de winaar(s) kunnen bebaald worden volgens een ranking of een overwinning. In dit geval is VindJeResto de enige rechter op dit gebied.

6

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd per e-mail. Er is dus geen noodzaak om Vind Je Resto te bereiken om te vragen of een deelnemer gewonnen of niet.

7

De cadeaubon(s) zal(zullen) op de winnaar gestuurd worden op hetzelfde moment via e-mail.

8

De data en de duur van de wedstrijd wordt bepaald geval per geval en worden vermeld op de wedstrijdpagina van elke deelnemende restaurant.

9

Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor een andere winst in de natuur of het equivalent daarvan in contant geld verdiend. De cadeaubon wordt toegekend of gepresenteerd op de winnaar en is hoofdelijke. Daarom, het kan niet worden overgedragen aan een andere persoon. Als iemand anders dan de winnaar komt met een cadeaubon, de restaurateur heeft het recht en is verplicht om te weigeren.

10

De deelnemers zal gerechtigd zijn aan de prijs als hun ze komen niet om te profiteren van zijn cadeaubon binnen de komende 12 maanden volgend de begindatum van de wedstrijd, tenzij een ander vertraging of een andere proces wordt aangegeven in de bijzondere voorwaarden.

11

De deelnemer kan niet Vind Je Resto verantwoordelijk houden als de restaurant verband met de cadeaubon houdt zich niet aan zijn verplichtingen, gedeeltelijk of geheel.

12

De deelnemer moet een tafel reserveren ten minste 24 uur van tevoren en expliciet gesteld van de cadeaubon. Zonder deze reservering, het restaurant heeft het recht om te weigeren.

13

In sommige gevallen, Het kan worden vermeld in de bijzondere voorwaarden van een wedstrijd dat de deelnemer kan zijn cadeaubon gebruiken alleen op bepaalde dagen van de week, aan sommige diensten en slechts gedurende een bepaalde periode. de bijzondere voorwaarden zijn duidelijk aangemeld en kan niet ter discussie worden gesteld.

14

Een goed geschenk is maximaal gegeven door adres / huis waar meerdere mensen in de familie blijven.

15

In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Vind Je Resto zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden van Vind Je Resto uit te sluiten.

16

Door deel te nemen aan de wedstrijd, de deelnemer geeft zijn automatisch en onvoorwaardelijk toestemming voor zijn naam en foto, evenals zijn identificatie als deelnemer of winnaar, door Vind Je Resto op zijn website gepubliceerd worden. Hij deed afstand van al zijn rechten in dit opzicht.

17

Als de wedstrijd gebruikte technologie en/of media die toebehoren aan derden, bijvoorbeeld sociale netwerken, is de deelname van derde partijen in de wedstrijd er geen gevolgen. Tenzij dit uitdrukkelijk anders is bepaald, Vind Je Resto is de enige echte organisator van de wedstrijd, de deelnemende restaurants zijn allen eenvoudige partners.

18

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt de deelnemer deze regels volledig en onvoorwaardelijk.

Promoties in overvloed

Besteed minder om meer te genieten! Sommige restaurants bieden grote kortingen op jouw maaltijd.
Jouw volle maag en jouw gevulde portemonnee zullen je bedanken.

Alle restaurants met aanbiedingen