Uw nieuws online reclame

Meer dan 80% van de klanten zoek het internet om een restaurant te vinden. Onderscheiden met deze nieuwe showcase op de webdesign als verleidelijk als uw keuken. Toon uw expertise en verleiden uw klanten met de weergave van uw kaarten en menu's, specialiteiten, promoties, informatie en foto 's. Zeggen ze niet dat we eerst met de ogen eten?

binnen handbereik van uw klanten

Dankzij onze mobiele applicatie, uw restaurant locatie is op Google Map zodat u kunt direct zichtbaar worden wanneer een klant is op zoek naar een restaurant in uw buurt. Het kost hem dus een paar seconden om te bellen, uw tafel reserveren en uw keuken ontdekken!

Verwijden Uw klanten

Laat U niet alleen op uw vaste klanten richten! Dankzij onze mobiele applicatie, U kunt ook jongere klanten aantrekken, wie houden van culinaire ontdekkingen en technologie. Wist u ook dat onze zoekmachine maakt het mogelijk om een restaurant te vinden in de buurt van een toeristische plaats of een bezienswaardigheid? Dit opent de deur voor toeristen wie bezoeken aan onze mooie land en zijn voortdurend op zoek naar een resto. Mist u niet deze nieuwe klanten!

Ze komen terug naar ons en dus naar U

Onze zoekmachine is relevante, uitgebreide en intuïtieve, wat biedt aan de gebruikers van concrete resultaten die met hun verlangens overeenkomen. Niet nodig om urenlang naar een restaurant zoeken, het is gevonden in een klik! Alles is geïmplementeerd voor uw klanten naar onze site terug te komen, onze gemeenschap via sociale netwerken te integreren en uiteindelijk terug naar U.

Rendable maken met een rekening

Bij ons stem geen verrassingen, extra kosten, opdracht of opties met overdreven prijzen… Dus kunt U een grote rekening te vermeiden! U lidmaatschap wordt met een rekening winstgevend. Laat U ook het beheer van uw geldmiddelen vereenvoudigen met de maandelijkse betaling via een domiciliëring.

Een team beschikbaar die naar U luistert

Wij zorgen voor onze klanten als U met die van uw! Hebt U hulp nodig of een vraag? Bent U op zoek naar tips om klanten te aantrekken of naar een helpende hand om uw pagina te bijwerken? Onze deskundige team is beschikbaar via telefoon of e-mail, en doet haar uiterste best om U te helpen en aan uw persoonlijke behoeften te voldoen.

Profiteer van onze communicatie 2.0

Toekijken blijven en wachten tot de klanten naar U komen? Dat is niet wat we doen aan Vind Je Resto! Onze missie is om U vooruit te komen dankzij onze kracht van communicatie. Sociale netwerken, blog, video's, nieuwsbrieven, wedstijden besproken in de media, reclame... Door bij ons aan te sluiten, wordt U een bevoorrechte partner in dit avontuur en uw restaurant profiteert van alle voordelen: hoge zichtbaarheid, branding, aantrekken van nieuwe klanten... Wat denk U? Laten we beginnen?

Welk menu kiest u?

Onze verschillende packen zijn gemaakt om uw behoeften te voldoen op het vlak van zichtbaarheid met onze gebruikers.
Welke overeenkomt u het beste?

Basic
GRATIS
Premium *
89€ / mois
Op Vind Je Resto, U bent de kapitein aan boord. Gewoon eerst inloggen om de controle van uw pagina te nemen, veranderen naar believen en beoordelingen, foto's, uw promoties en uw kaart beheren.
De beoordelingen van uw klanten zijn belangrijk: ze laten u te verbeteren en potentiële klanten die een beetje aarzelend waren te overtuigen. Door bij ons in te schrijven, U kunt direct reageren op beoordelingen die over uw restaurant gepost worden, om te uw reputatie controleren en een dialoog met uw klanten te onderhouden.
wij zorgen voor onze partners. Door van Vind Je Resto lid te worden, uw pagina zal automatisch zijn zichtbaarheid vergroten in onze zoekmachine en voorrang hebben op niet-aangesloten restaurants, en, volgens de pack dit U hebt gekozen, verschijnt bovenaan op de lijst van zoekresultaten.
De foto's van uw gerechten, uw versiering en de sfeer van uw woning zijn essentieel om een idee van wat we in uw restaurant kunnen vinden. Ze hebben daarvoor een belangrijk gewicht in het besluitvormingsproces van de klant om een reservering te maken. Hoe meer uw foto's van kwaliteit, aantrekkelijk en netjes worden, hoe meer zal U ze verleiden!
Uw restaurant is misschien al aanwezig op Vind Je Resto. Maar niet op een optimaal manier! Door in te schrijven, uw pagina wordt aantrekkelijke en informatieve voor uw toekomstige klanten. Geef alle gegevens over uw restaurant, zoals de type en oorsprong van uw keuken, geaccepteerd betaalmiddelen en uw openingsuren.
We weten hoeveel we eten eerst en vooral met de ogen. Dat is waarom we vooruit uw omslagfoto op uw pagina in hoge definitie, in tegenstelling tot niet-aangesloten restaurants.
Vertel ons meer over uw restaurant, uw keuken en de persoon die aan het fornuis staat. Hoe meer ze van je weten, hoe meer je potentiële klanten zullen uw deur te willen duwen!
86% van de klanten kijken eerst aan de kaart alvorens binnen te komen. Door het invoegen van uw kaart en uw menu's op Vind Je Resto, u bent zeker om de klanten direct te overtuigen. Ze hebben al een idee van wat ze willen eten of U geeft hun zin om uw keuken uit te proberen.
U bent onze partner en wij u dienovereenkomstig uit te rusten! Uw welkom kit bevat een sticker om op uw venster te plakken, om de blikken van toeschouwers aan te trekken en om deel van onze Gemeenschap uit te maken. Bovendien, U krijgt kaarten dit U kan uitdelen naar uw klanten om hen uit te nodigen om een beoordeling op uw restaurant te geven (en geeft u meer zichtbaarheid!).
Wie houdt van geen promoties of aangeboden menu's om van nieuwe restaurants te ontdekken of gewoon vaker uiteten? Vandaag, de klanten kiezen vaker een instelling met een aanbieding over een ander restaurant. Gebruik die gelegenheid te onderscheiden van uw concurrenten! Door het weergave van aanbiedingen op onze site, uw restaurant wordt naar voren gebracht in onderzoeksresultaten, op onze sociale netwerken en via onze nieuwsbrief "Goede Tips".
Op elk gewenst moment kunt U weten van het aantal mensen die uw pagina bekeken hebben, zodat u kunt zijn prestaties te beoordelen en zo nodig te verbeteren.
Koppelingen maken, het is kostbaar! Onze bevoorrechte partners worden gemarkeerd op onze evenementen en reclamecampagnes op onze blog en sociale netwerken. Dus richt U de schijnwerpers op uw restaurant.

* We richten op de lange termijn, zoals bij uw restaurant! Door het inschrijving op één van onze Premium Pack, bent U samen met ons voor een periode van ten minste twaalf maanden. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Nog steeds antwoorden

Laat ons uw gegevens en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Ik wil meer informatie