La main à la pâte

Restaurant in Liège

Italiaanse

De restaurant La main à la pâte In het kort

De 1ste openingsdatum
04/09/1968
Maximale capaciteit
150
Keukentype
  • Italiaanse
Keukentypes
  • Seizoensgebonden
  • Streekgebonden
  • Traditionele
Aanvaarde betalingsmethoden
  • In contanten
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro
  • Bancontact/MisterCash
  • Edenred
  • Sodexo
  • Via smartphones en tablets
Gastronomische gidsen
  • Petit Futé
Faciliteiten
  • Parkeren in de buurt
  • Terras
  • Wi-fi
Bedieningen
  • Wij spreken engels, frans, italiaanse
  • Af te huren
  • Take Away
  • Organisatie van seminaries

Restaurant La main à la pâte

Rue Saint-Paul, 23
4000 Liège

Beoordelingen over de restaurant La main à la pâte

  1. Photo de l'auteur
    Jessica B.

    Très bon rapport qualité-prix

    Situé dans une agréable rue piétonne, le service y est très soigné, la carte est bien variée et les prix (tant des plats que des boissons) sont très démocratiques ! Je recommande chaleureusement si vous souhaitez un chouette resto italien pas trop cher!

Promoties in overvloed

Besteed minder om meer te genieten! Sommige restaurants bieden grote kortingen op jouw maaltijd.
Jouw volle maag en jouw gevulde portemonnee zullen je bedanken.

Alle restaurants met aanbiedingen