Den Huzaar

Restaurant in Bruges

Belgische

De restaurant Den Huzaar In het kort

Photo du chef
De chef Vanden Broucke Kevin

Heeft het volledige leerplan in de hotelschool Ter Groene Poorte doorlopen en ging na zijn stages bij zijn ouderswrken in het Restaurant 't Walnutje op het Walplein in Brugge. Hij kent zijn klassiekers als geen andere en bereidt deze vol liefde en goesting.
Zijn specialiteit zijn mosselen. Ooit maakte hij meer dan 20 verschillende mosselbereidingen. Zij favoriet is mosselen met zeevruchten.

De 1ste openingsdatum
01/01/2001
Keukentype
  • Belgische
Keukentypes
  • Traditionele
Aanvaarde betalingsmethoden
  • In contanten
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro
  • Bancontact/MisterCash
Faciliteiten
  • Indoor spelplaats
  • Buiten speelplats
  • Rokersruimte
  • Parkeren in de buurt
  • Terras
  • Wi-fi
Bedieningen
  • Wij spreken frans, nederlandse
  • Af te huren
  • Take Away
  • Levering aan huis
  • Animaties
  • Traiteur
  • Kookworkshop
  • Kurkengeld
  • Verjaardagsaanbod : drankje aangeboden

Restaurant Den Huzaar

Vlamingstraat, 36
8000 Bruges

Beoordelingen over de restaurant Den Huzaar

Promoties in overvloed

Besteed minder om meer te genieten! Sommige restaurants bieden grote kortingen op jouw maaltijd.
Jouw volle maag en jouw gevulde portemonnee zullen je bedanken.

Alle restaurants met aanbiedingen