Aanvullen uw restaurant

Beheer de gegevens van uw restaurant op gecentraliseerde wijze

Waarom moet ik mijn pagina voltooien ?

1

Omdat het voltooien van uw pagina met de belangrijkste informatie is gratis! Moeilijk om klanten te trekken die op zoek zijn naar een resto als de jouwe een tafel graag te met bijna geen informatie, is het niet? Waardevolle informatie verstrekken aan uw klanten en geef ze de drang om eten te komen op u... en niet ergens anders !

2

Omdat een voltooide pagina wordt weergegeven in de zoekresultaten in uw omgeving beter dan een pagina die niet voltooid. Dus, u zal verschijnen voor de concurrentie, die u meer zichtbaarheid en dus meer nieuwe klanten krijgt. Het is precies hetzelfde principe dat op Google, u klik altijd op de eerste resultaten wanneer u een zoekopdracht uitvoert.

3

Omdat alle sterke punten van uw instelling zijn gemarkeerd. Het zou een schande zijn dat uw terras is niet ingediend voor een gebruiker die wil profiteren van het weer om buiten eten! Als u toegang tot Wifi geven of als jij take-out maken, laat het weten. Zonder deze informatie blijft uw restaurant onbestaande voor onze gebruikers hebben een specifieke wens!

Twee smartphones met de preview van een pagina van een restaurant